Itämaiset kissaveljekset Manu ja Messi kokeilivat elämää ilman hiekkalaatikkoa. Se tarkoitti opettelua käymään pissalla ja kakalla siellä missä ihmisetkin eli wc-pöntöllä. Ensiksi Manu ja sitten omistaja kertovat hiekkalaatikkomuudesta täällä.

 

Nyt Messi haluaa palata vielä kerran aiheeseen – ja syystä.


messilla_on_asiaa

"Meillä ei ole enää muutamaan kuukauteen ollut mitään siihen viittaavaa, että me oltas joskus käyty hiekkalaatikolla. Meillä on kaksi vessaa ja toinen on yläkerrassa.
 

Se punainen jakkara, jolla aloitettiin ringillä käynti, jätettiin siihen alakerran vessaan pytyn vierehen ihan mun tueksi. Alakerran vessassa me aina ollaan käyty laatikollakin, joten se oli se paikka, mikä me koettiin omaksi."

pytylla_ja_jakkara_mukana


"Koitti kuitenkin päivä, jolloin se punainen jakkara kannettiin yläkertaan ja mua varten ostettiin siihen alakertaan vihree kakkajakkara, jos vaikka sattusin siinä matalammalla versiolla käymään.
 

Manu ei jakkaraa enää edes käytä, vaan menee siihen ilman apuja. Suuret oli luulot porukalla! Mä en tykänny siitä vihreestä, vaan aloin käymään sitte siellä yläkerrassa, mihin se punanen jakkara oli kiikutettu.


Emäntä ei vaan tajuu, ettei vihree oo mun juttu. Eräänä kauniina päivänä meille kannettiin PUNANEN kakkajakkara, ku emäntä tajus ongelman. Nyt ei ole sitten väliä minkä pytyn vierellä se on, mulle riittää että se on punanen ja sille pytylle mäki meen."
 

punainen_ja_vihrea_jakkara


"Kumma miten sitä piti vekslata yläkerran ja alakerran vessojen välillä, kuulemma ihan testimielessä. Iso punanen on pois käytöstä ja molempien pyttyjen vierellä on omat jakkarat, toisella punanen ja toisella vihree. Välillä emäntä testailee ja vaihtaa niiden paikkaa, mut enhän mä ny tyhmä ole!

Parasta tässä on se, että kakkajakkara on sellanen taitettava malli. Sen voi ottaa mummikan luokse mukaan ja olo on turvallinen. Mä vissiin saan pitää sen. :) "
Miten sujui itämaisten kissojen opettelu hiekkalaatikosta wc-pöntölle? Tuon tarinan voit lukea täältä.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita