Cake popsit eli suomalaisittain kakkutikkarit ovat ihastuttavia herkkuja. Ne ovat melko nopeita ja helppoja tehdä sekä usein juhlien vetonaula.

 

Cake popsit valmistetaan siten, että tehdään ensin massa joko kakkupohjasta tai murskatuista kekseistä sekä tuorejuustosta. Massa pyöritellään palloiksi, laitetaan tikkuihin, kuorrutetaan sulalla suklaalla ja koristellaan haluamalla tavalla, vaikkapa strösseleillä, jota käytin cake pops kissojen viiksiin.

 

 

valmiit_kakkutikkarikissat

Cake popsien koristelussa on vain mielikuvitus rajana. Koristeluja ja makuja cake popseihin voi vaihdella ja taiteilla mielensä mukaan, näin ne sopivatkin juhlaan kuin juhlaan.

 

Kakkutikkarikissojen korvat onnistuvat tosi kivasti samasta massasta kuin tikkaripallot, kunhan laittaa sopivasti tuorejuustoa ja massasta tulee jämäkkää. Koveta popsit sitten jääkaapissa.

tikulliset_kakkutikkarikissat

 

Jos ei sattumalta lähikaupasta löydä cake pops -tikkuja, toki niiden tilalla voi käyttää vaikkapa paperipilleja, grillitikkuja tai sitten valmistaa pallot esimerkiksi muffinivuokaan. Suosittelen kokeilemaan näitä ihastuttavia pieniä herkkuja!

 

Tarkemman ohjeen tekemiini kissa cake popseihin löydät blogistani eli täältä. En ole käyttänyt näissä kissoissa mitään erityistä esikuvaa, vaan pyrin tekemään näistä suloiset, tyttömäiset kissa cake popsit pienen tytön syntymäpäiväjuhlille tarjottaviksi.


kakkutikkarikissa_sellofaanissa
 

Nämä suloiset kissa cake popsit sopivatkin erityisen hyvin kaikille ihanista kissoista pitäville herkkusuille.

  

TEKSTI JA KUVAT:
Marenkia, marenkia! -blogin Anne Piispanen


 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita