Kurpitsalyhty tuo valoa ja tunnelmaa Halloweeniin ja miksei muihinkin syksyn ja talven pimeisiin hetkiin.  Vaan mitä tekee kissafani? Kaivertaa tietysti kurpitsakissan. Kissakas kokosi sinulle muutamia linkkejä ja vinkkejä moiseen puuhaan, ole hyvä!


valmis_kurpitsalyhtykissa


Näyttäisikö se valmiina tuolta kuin Jon Prenticen ottamassa kuvassa? Vai haluatko sittenkin toisenlaisen kissan? Internetistä löytyy kymmeniä ja taas kymmeniä valmiita kissakuvia, jotka on tarkoitettu kurpitsalyhdyn tekemiseen.


kissamalli_ja_valmis_lyhty


Band of Cats -sivusto on melkoinen aarreaitta. Suosikkikissasi voi löytyä täältä neljänkymmenenneljän tulostettavan kissakuvan joukosta tai sitten samaiselta sivustolta, jossa esitellään lisäksi kahdenkymmenenkahdeksan kurpitsakissakuvan kokoelma.

Tulostin kannattaa olla valmiina silloinkin, kun loikkaat Mass-IMO -sivustolle. Siellä sinua odottaa monenlaisia (veikeitä, pelottavia, istuvia, seisovia) kissoja. Muutama mainio kurpitsalyhtyihin sopiva kissakuva löytyy myös Design Bolts -sivulta.


zippy_cat_malli

 

Inspiraatiota ja innostusta voi hakea  Catser-nimiseltä kissasivustolta. Siellä esitellään 21 kuvaa valmiista kissa-aiheisista kurpitsalyhdyistä. Eikä paljon huonommaksi jää Mad Cat Love -sivustokaan eli mitäs sanotte näistä hohtavista Halloween-kissoista?

Miten varsinainen kaivertaminen onnistuu? Kissan saa kurpitsan kylkeen vaikkapa seuraamalla tätä Videojugin ohjetta:

Kaivertaminen ei ole sittenkään sinun juttusi? Kurpitsakissa syntyy myös maalaamalla ja liimaamalla. Oheisessa videossa Craft Klatch -kanavan Mona näyttää ohjeet mustan kissan askartelemiseen:
 

Tekemisen iloa ja kurpitsakissojen loistetta sinulle!
Ps.1.
Onnistuiko? Meni niin tai näin, ota kuva ja laita se Kissakkaan Facebook-sivulle. Näin mekin pääsemme ihastelemaan kurpitsakissaasi.

Ps.2.
Vai neulotko mieluummin kissavillasukat tai teet kissallesi paitapesän tai sittenkin leivot Annen hyviä kissarieskoja?
Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita