Asuuko kanssasi saman katon alla varsinainen kissapersoona? Onko lemmikkisi hilpeä hurmuri vai totisempi tallustelija, ujo ja uninen vai sittenkin rempseä rämäpää?

Kuvaile kissaasi ja voita tämän syksyn uutuuskirja, Kissan kanssa (Kirjapaja 2014). Siinä tunnetut kissaihmiset kertovat omista kissoistaan, jotka ovat aikamoisia persoonallisuuksia. 

kissan_kanssa_kansi

Kirjoita napakka kuvailu kissastasi perusteluineen tai jos elät useamman kissan kanssa, kirjoita jokaisesta. Lähetä tuotoksesi sähköpostilla osoitteeseen info(a)kissakas.fi. Laita mukaan myös valokuva kyseisestä kissasta/kissoista. Jos sinulla ei ole kissaa, tule tutustumaan Kissakas-sivustolla kerroittuihin kissoihin ja valitse niistä suosikkisi.

Viimeinen persoonallisuuspaljastuspäivä on sunnuntaina 5.10. Kaikkien osallistuneiden kesken Kissakas arpoo 3 kpl Riitta Tuluston Kissan kanssa -kirjoja.  Muista merkitä viestiisi myös nimesi ja osoitteesi.

Kehräämisiin ja kirjoittamisiin!


Ps. Lue lisää kirjasta Kissakkaan uutisesta eli täältä.

Ps.2. Yhteystietojasi ei käytetä muissa yhteyksissä eikä anneta eteenpäin.Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita