Taiteilija Joni Aikion kissamaalaukset ihastuttavat. Sitten tulivat maalauksista tehdyt julisteet, ja uusimpana postikortit. Upeita ovat nekin, mutta entä jos kortteja koristaisi kissa-aiheinen runo, mietelause tai ajatelma? Kenties juuri sinun kynästäsi syntynyt sellainen?


Toimi näin

Keksi ja kirjoita runo, mietelause, ajatelma tai muu lyhyt teksti. Sanoja tekstissä saa olla enintään 25 kpl ja tekstin sävy mielellään positiivinen, voimaannuttava tai kissoja/eläimiä juhlistava.

Ideoita ja inspiraatiota saat näistä Joni Aikion maalauksista. (Näihin kuviin on lisätty vesileimat. Postikorteissa kuvat ovat ilman niitä.)

 


Joni Aikio - Kissan valtakunta              Joni Aikio - Päämäärä

Kissan valtakunta                                                                                             Päämäärä
Joni Aikio - Lämmin uni

Lämmin uniJoni Aikio - Luonto parantaa

Luonto parantaaJoni Aikio - Rauha

RauhaJoni Aikio - Rohkeus

RohkeusJoni Aikio - Täysikuu

TäysikuuLähetä kissakorttitekstisi sähköpostilla viimeistään 1.5.2016 osoitteeseen info(miuku)kissakas.fi. Voit osallistua useammalla tekstillä.
Jos tekstisi liittyy johonkin tiettyyn kissamaalaukseen, mainitse maalauksen nimi tekstin yhteydessä. Laita mukaan myös yhteystietosi.

Joni Aikio valitsee saapuneiden tekstien joukosta 4 – 6 runoa, mietelausetta, ajatelmaa, jotka julkaistaan hänen kissapostikortteissaan.

 

Palkinnot

Jokainen Aikion valitseman eli postikortteissa julkaistavan tekstin tekijä saa palkinnoksi kissakorttipaketin. Se sisältää 9 kpl taiteilijan signeeraamia kissarunokortteja.


Lisäksi kissataiteilija valitsee kaikkien tekstien joukosta yhden runon, mietelauseen, ajatelman, lempi-sellaisen. Tämän tekstin kirjoittaja saa valita Aikion nettikaupasta yhden julisteen, johon tulee signeeraus mukaan ja kisäksi hän saa runokorttipaketin.

 

Muuta

Tekstien on oltava kilpailijan itsensä kirjoittamia, uusia ja aiemmin julkaisemattomia. Valittujen runojen kirjoittajat saavat halutessaan nimensä postikortteihin, joissa runo julkaistaan. Tekstien käyttöoikeudet siirtyvät kokonaan Joni Aikiolle ja hän voi käyttää ja julkaista niitä vapaasti postikorteissaan.


Hienoja runohetkiä sinulle!


Ps.
Lue Kissakkaan juttu Joni Aikiosta, opettajasta, joka päättikin taiteilla kissoja.

Ps.2.
Osoitetietoja käytetään vain ja ainoastaan palkintojen toimittamiseen voittajille. Voittajien nimet julkaistaan Kissakkaassa.


 

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita