Osataan sitä Tampereellakin! Netin kissakuvapaljoudesta löytyy kissoja, joiden karvojen värieroista syntyy sydämenmuotoisia kuvioita. Saanemme esitellä Nasun, aidon suomalaisen sydänkissan.
 


Nasusta tuli Nasu jo ennen kuin Maiju Lähteenmäki ja kissanpentu kohtasivat ensimmäisen kerran. Tamperelaistunutta kissaa kutsutaan myös Pastoriksi. Ei ihme, sillä onhan muuten pikimustalla kissalla aina ollut pieni valkoinen läntti rinnassa.

 

- Kun Nasu oli nuorempi, sen silmät olivat suhteettoman isot pään kokoon nähden ja monet kokivat sen jopa pelottavan näköiseksi. Sana "alien" on muutamaan otteeseen kuultu, kertoo Maiju.

 

Maatilalle syntyneestä pennusta Maiju sai ensimmäisen oman lemmikinsä. Kuudessa vuodessa Nasun luonteenpiirteet ovat tulleet tutuiksi: hieman ujo ja uusia ihmisiä ja asioita kohtaan varautunut.

 

- Kun alun jännityksestä päästään, on Nasu todella huomionkipeä ja rakastava pakkaus. Se osaa myös käyttää ääntään, jos huomiota ei muuten heru.


Nasu-sydankissa-vaaka

 

Saman perheen nelijalkaisiin kuuluvat myös kissakaveri-Nyyti ja Ronja-koira. Tästä kolmikosta Nasu on huomionhaluisin ja Nasusta tekee Nasun valtava hellyydenkaipuu.

 

- Sille on myös enemmän kuin tyypillistä nukkua päivisin peiton tai jopa patjan alla. Eli jos ovella ei ole maukujaa vastassa, niin tietää mistä etsiä.
 

Mahtaakohan Pastorilla olla nyt lempinimenvaihto edessä? Kotona on viime viikkoina huomattu, että epämääräinen valkoinen läntti ei olekaan enää niin epämääräinen.Nasu-sydankissa-pysty

 

- Sydän sopii kantajalleen, se varmaan oli se meidän ensimmäinen ajatuksemme.

 

Nasu-Pastorin uusi ulkomuoto on kissan henkilökunnalle niin tuore asia, etteivät he ole vielä kuulleet siitä kommentteja. Tosin muutama päivä sitten Maiju julkaisi kuvan Facebookin kissa-aiheisessa ryhmässä.

 

Arvaahan tuon, miten siinä kävi. Tätä kirjoittaessa lähes 400 peukkua on noussut pystyyn tykkäyksen merkiksi ja melkoinen on myös ylistävien kommenttien määrä.
 

- Kehut toki välitetään neidille rapsutuksina, Maiju lupaa.


 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita