Kissakkaan ensimmäinen kissakuvahaaste oli todellinen kymppien kokoelma: "Ota kuva kissastasi perjantaina 10.10. tasan kello 10." Haasteen ideana oli ikuistaa kissoja niissä paikoissa, niissä asennoissa ja puuhissa kuin ne tuohon kellonaikaan olivat ja julkaista kuvat muiden kissanmielisten nähtäville.

 

kissakuvahaasteen_kissa
 

Kuvahaasteen FB-sivulle alkoi heti kymmenen jälkeen ilmestyä kissakuvia, joista näkyi, mitä kissat tekivät tismalleen samaan kellonaikaan eri puolilla Suomea. Kymmenet kuvat kertovat kissallisen elämän moninaisuudesta. Esimerkiksi Neko oli silloin aamulenkillä, Antsku söpöili ja Zorro oli matkalla eläinlääkäriin hakemaan rokotuksia ja mikrosirua.

 

Erityisen suosittua oli ikkunan ääressä oleilu ja lintujen ja pihan vahtiminen. Se kuului ainakin Indyn, Simban, Berlun, Urpon, Lillin, Wilman ja Runon kuvahaasteajan puuhiin. Myös kaikenlaista makoilua suosittiin kissojen keskuudessa lokakuun kymmenentenä kello kymmenen aikaan.

 

Kissakuvahaaste on lähtöisin Facebookin Kissannimigalleria-nimisestä ryhmästä. Siellä samalla idealla toimivia haasteita järjestettiin useita kertoja parin vuoden aikana. Niin osallistujia kuin kuvien katselijoitakin piristävä tempaus tavoittaa Kissakkaan kautta paremmin yhä useammat kissanmieliset.

Kissakkaan ensimmäisen kissakuvahaasteen kuvat näet kuvahaasteen FB-sivulta. Siellä voit myös kommentoida ja tykätä 10.10. klo 10 -kuvista.

 

Mitä Antsku, Simba, Urpo tai sinun kissasi tekee ensi kuussa? Kissakas järjestää seuraavan haasteen 11.11. kello 11.

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita