Helteen helliessä on maltettava levätä ja kissat jos mitkä sen osaavat. Henkilökunta voi tehdä muutakin kuin pötkötellä vieressä. Kissakas kokosi kissaihmisiltä toimivia ja hyviksi havaittuja viilennysvinkkejä.


kostea_pyyhe_vilvoittaa_kissaa


Märällä/kostealla pyyhkeellä "silittäminen". Ei ne muuten vesipesusta tykkää mutta nyt kuumalla kelpaa tuollainen. ;-)

- Heli

 

Kastella kissaa, niin se nuolee veden turkistaan eikä saa ihan äkkiä nestehukkaa.

- Mimmu

 

Viilennä anturoita, esim märällä pyyhkeellä tms.

- Heidi Kristiina

 

Kostutan käsipyyhkeen, laitan hetkeksi pakkaseen. sillä silittelen ja viilentelen kisuja. Ja tietenkin pidän asunnon mahdollisimman viileänä, tuuletan öiseen aikaan ja päivisin ovet ja verhot kiinni ettei aurinko pääse porottamaan asuntoa kuumaksi.

- Anne Mari

 

Ilmalämpöpumppu. Sama vekotin joka viilentää Henkilökunnan. Kun se talvipakkasella lisälämmöksi hommattiin, naurettiin ihan kippurassa, kun asentaja huomautti että sen saa toimimaan helteellä käänteisesti eli tuottamaan viilennystä. Mekö muka kaipaisimme ikinä Suomen suvessa viilennystä, heehhehee! Vaan enää emme naura, hymyillen hyrisemme ihanassa viileydessä, samoin kissa.

- Elina

 

Laitoin tuulettimen sängyn reunalle, 10 min päästä kissa lähti syömään vetistä kalaa. :-D

- Hilkka-Maija

 

Pyyhe tai viltti pakkasee ja lattialle niin kissat käy siinä loikoilee hetken, sit taas pakkasee ja lattialle, pojut ainakin tykkäävät ja toimii tuo ihmiseekin. :-)

- Inka Eerika

 

Meillä käytiin vilvoittavassa kylvyssä hanan alla lavuaarissa istuen. Allekirjoittaneella ranteet auki, mutta muuten meni ihan hyvin. Jälkeenpäin sitten hurruteltiin ja puskettiin...

- Pia


Ulkoilu iltaviileässä, päivällä ilmalämpöpumppu viilentämässä sisätiloja ja mökillä tuuletin. Yritin myös märillä käsillä ja pyyhkeellä kostuttaa turkkia mutta se lähinnä kuumensi tunteita ja kehoa kummaltakin. :-) Olen kyllä miettinyt kylmäpakkauksilla varustetun pedin tekoa mutta epäilen toimisiko se.
- Suvi
 

Kylmäkalle petiin. Ny kissat tarhassa ni käyn välillä kastelemassa niitä vedellä. Onneks paljon varjoisia koloja kissoilla missä viettävät aikaa. :-)

- Erja

 

Mä kastelen isoja kylpypyyhkeitä ja laitan lattialle, kissat ja koira käyvät vuoronperään viilentymässä. Myös pakastimessa käytetty pyyhe viilentää, jos vain on tilaa sellaiselle. :-)

- Susanna


hanta_pyyhkeen_allaLue lisää vilvoitusvinkkejä: Kermaviiliä ja kylmäkalleja.

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita