Tuomari Åsa Broing tarkastelee Ronttia. Hän toteaa kissan olevan "brown tabby", ja kissanäyttelyn assistentti kertoo saman suomeksi pehmokissan omistajalle, 7-vuotiaalle Mintulle. Tuomari tutkii Rontin kuten minkä tahansa Never Too Late To Learn – TICA Show'n kissan.

 

 

tuomari_tutkii_ronttia tuomari_jatkaa_rontin_tutkimista

Heinäkuun toisena viikonloppuna järjestetty kissanäyttely oli ensimmäinen Suomen TICA-näyttely, jossa pehmokissoille oli oma rinkinsä. Itse asiassa Vartiokylän työväentalolla Helsingissä lelukissat esittäytyivät lauantaina parikin kertaa.

 

- Lapset ovat tuleva näyttelysukupolvi ja halusimme järjestää heillekin kissamaisen ohjelmanumeron. Yleensä lapsia ei kovin usein näe näyttelyissä, kertoo FINTICAt:in sihteeri Anni Mäntynen.

 

Näyttelyyn ilmoittautui kymmenisen lelukissaa. Mukana oli myös rescue-pehmo, joka löytäjänsä iloksi sai päivän aikana uudet omistajat.

 

- Tällaisissa pienissä näyttelyissä tunnelma on usein lämmin. Leluringin aikana yleisöllä ja tuomarilla oli hauskaa ja lapset olivat innokkaasti mukana, iloitsee Mäntynen.


rontti_kiipeaa_tuomarin_puuhun
 

- Kivaa oli, kun Rontti ja kaikki muutkin pehmot saivat ruusukkeen. Rontti oli värinsä paras. Kivaa oli oikeastaan kaikki, toteaa ensimmäistä kertaa kissanäyttelyssä vieraileva Minttu.
 

Seuraavaksi hän haluaa tutustua kaverinsa Miljan, 5, ja tämän Helmi-pehmon kanssa oikeisiin kissoihin.
KUVAT:
Heikki Siltala/Catza.net

Täällä lisää kuvia pehmo- ja oikeiden kissojen näyttelystä lauantaina 12.7.2014.

 

Kommentit  
0 # Jan Göhlin 08.12.2014 15:28
Kävin Nurri kahvilan takana 8.12.2014 klo.15.20. Ovi oli kinni , mikä valtava pettmys. Mikähän mahtaa olla syy ?
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita