Kissojen Katastrofiyhdistys julkaisi muutama päivä sitten Facebookissa tarinan kodittomasta kissasta. Kiisun iso suru -otsikon saanut statuspäivitys levisi nopeasti ja sitä jaettiin kymmeniä kertoja. Seuraavana päivänä yhdistys uutisoi, että erityisen paljon epäonnea elämässään kokeneelle Kiisulle löytyi uusi koti jo ilmoituksen julkaisemispäivänä.
 

 

kiisu_kissojen_katastrofiyhdistykselta
 

Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:n Facebook-päivityksistä vastaava Mira Halonen on itsekin yllättynyt. Hän ei muista toista yhtä nopeasti kodin löytänyttä kissatapausta.

 

- Olen huomannut, että kissat, joilla on vähän erikoisempi tai surullisempi tarina, tavoittavat suurimman yleisön. Päivitykset, joihin ihmiset reagoivat voimakkaasti tunteella, lähtevät leviämään. Myös hauskat tai muuten hyvin onnistuneet kuvat kissoistamme ovat suosittuja.

 

Pirkanmaalla toimiva Kissojen Katastrofiyhdistys ilmoittaa kaikista yhdistyksen kautta kotia etsivistä kissoista kotisivujensa Kissapörssissä. Silloin tällöin koditon kissa saa esittelyn myös Facebookiin. Nämä kissat ovat etsineet kauan kotia Kissapörssissä tai niiden on syystä tai toisesta hankala löytää uusi koti.

 

- Facebook tavoittaa ihan valtavasti ihmisiä ja meidän tykkääjät jakavat puolestaan päivitystämme eteenpäin omille kavereilleen, joilla ei välttämättä ole mitään tietoa KKY:stä ja Kissapörssistä, Mira Halonen kertoo.

 

- Joskus varmasti käy niinkin, että päivityksen lukijalla ei ole ollut mitään aikomusta ottaa kissaa, mutta sitten aikajanalle ilmestyykin kertomus kissasta, joka tuntuukin yks kaks ihan omalta.
KUVA:
Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry

 

 

Kommentit  
+4 # Tiina Mäkelä 21.07.2014 13:31
Kiisu-kissalle kuuluu hyvää uudessa kodissa. Tänään soittelin Kiisun kuulumisia ja kertoivat, että tuntuu kuin Kiisu olisi aina asunut siellä. Naruilla leikkii paljon, tuo itse narun ja näyttää, että nyt leikitään.
Ilmoita ylläpidolle
0 # Minna 23.07.2014 00:53
Kiitos Tiina näistä Kiisun uusimmista kuulumisista! Hirmuisen mukava kuulla - tai siis lukea - että kotiutuminen mennyt noin hyvin. Jos olet yhteyksissä, niin kerrothan paljon terveisiä ja kaikkea hyvää Kiisulle ja tämän uudelle perheelle. :-)
Minna/Kissakas
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita