Suomen suosituimmat lemmikkiblogit on ensimmäistä kertaa listattu. Ykkössijan nappasi eurooppalaiskissa Sulon seikkailuista kertova Naukulan kerho -kissablogi.


- Hienoa, että blogilistaus on tehty nyt myös lemmikkiblogeista. Ne tuottavat iloa lukijoilleen ja myös kirjoittajilleen. Ahkerasti olen Naukulan kerho -blogia päivittänyt ja pyrin myös jättämään pienen tervehdyksen blogeihin, joissa olen itse vieraillut, kertoo Mamma N, Naukulan kerhon kirjoittaja.

 

voittoisa_sulo_naukulan_kerhosta

Sulo eli Sulo Gilles Vallunpoika Naukula (ruskeatäplikas Pinkkitassun Gilles, EUR n 24) muutti Naukulaan tämän vuoden toukokuussa. Suloa ennen siellä ovat naukuneet Wilma Ilona ja Helmi Orvokki. Ennen blogin perustamista Naukulaan kuului myös Onni Wilhelm sekä Mamma N:n teini-iän kissakaverit Miska ja Pele.

Blogistaniaan Naukulan kerho liittyi lokakuussa 2009. Päivityksiä on kertynyt parhaimmillaan lähes 350 postauksen vuosivauhtia.

- Jutut pyrin pitämään lyhyinä ja maustamaan ne aiheeseen liittyvillä valokuvilla. Uskon, että lukijat arvostavat myös sitä, että vastaan saatuihin kommentteihin, sanoo Mamma N.

Top 10 -lemmikkiblogeista puolet on kissablogeja: Naukulan kerho ykkösenä, Kissanpäiviä sijaiskodissa neljäntenä, Trio Miumau ja Herra Nilson kahdeksantena, Pikku Punapippuri yhdeksäntenä ja Täplätytöt kymmenentenä.

Cision Finland Oy listaa kuukausittain suosituimpia blogeja eri aihepiireistä. Sijoitukseen vaikuttavat lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa. Cision painottaa erityisesti linkityksiä ja kommentteja. Lisäksi se arvioi top 10 -blogien päivitystiheyttä, päivitysten lukumäärää sekä bloggaajien ja lukijoiden välistä vuorovaikutusta.

Naukulan kerhossa vuorovaikutus lukijoiden ja bloginpitäjän välillä on tärkeää. Mamma N:sta on mukava tietää, että juttuja luetaan.

Facabookiin Naukula sai omat sivunsa vuonna 2013 ja tänä vuonna Naukula liittyi Instagramiin.

- Blogin kanssa on mukava tutustua sosiaaliseen mediaan ja sen toimintatapoihin. Oppii uutta mukavalla tavalla. Twitter-tilikin löytyy Mamma N:n nimellä, mutta se ei ole tuntunut omalta medialta.

Miten on, juhlistettiinko voittoa Naukulassa? Entä miten tästä eteenpäin, Sulo ja Mamma N?

- Ensimmäistä sijaa lemmikkiblogilistauksessa juhlistettiin kissan herkkutikulla ja pitkällä ulkoilulla pihalla. Naukulan kerho jatkaa blogistaniassa samaan malliin kuin aikaisemmin. Blogista on tullut rakas harrastus.
KUVA: Mamma N/Naukulan kerho

LISÄYS 23.6.2016:
Naukulaan muutti 20. päivä helmikuuta vuonna 2015 Namu Hagar Rauhantytär eli Pinkkitassun Hagar (EUR d 22).

Ps.
Lue myös Kissakkaan juttu Ei tullut virkkaajaa, tuli kissabloggaaja. Siellä on mukana Naukulan kerho ja muita top 10 -lemmikkiblogien kissablogeja.
 

 

Kommentit  
0 # Maija 23.06.2014 14:49
Tekstissä olevat linkit Naukulan kerhoon eivät toimi. Onkohan blogi blogspotissa (johon linkit vievät) vai jossain muualla?
Ilmoita ylläpidolle
0 # Minna 23.06.2014 14:52
Kiitos, Maija, ilmoituksesta! Naukulan kerho löytyy osoitteesta: www.naukulanperhe.blogspot.fi
Korjaan linkin mitä pikimmin. T. Minna/Kissakas
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita