Kissavideoita, kissaideoita, kissalinkkejä, kissavinkkejä. Monenmoista kissa-aiheista oli mennyt vuosi 2016 Kissakkaassa. Tee loikka kunkin kuukauden luetuimpaan kissajuttuun. Tätä kautta, ole hyvä:


Äitiyspakkaus kissoille? Kylläpä kyllä. Anu Martikkalan idea ja toteutus.

Tammikuussa lukijoita kiinnosti eniten kissojen äitiyspakkaus. Niitä tekee Anu Martikkala, jota Kissakas totta kai haastatteli. Lue koko juttu täältä: Kissojen äitiyspakkaus sisältää ratkaisuja uusille kissanomistajille.

 

Vuoden 2016 maatiaiseläin on maatiaiskissa.

Vuoden 2016 maatiaiseläin oli maatiaiskissa. Kun tilastoja tarkastelee, selviää, että Kissakkaassa helmikuu oli maatiaiskissakuukausi. Suosituin uutinen on siis Maatiaiskissa on vuoden maatiaiseläin 2016.


Pääsisäisruohoa ei kiitos kissoille!

Maaliskuussa oli tarjolla vihreää ja vehreää. Pääsiäistäkin vietettiin, siispä kissaihmiset lukivat kovasti juttua, jonka mukaan pääsiäisruohoa ei suositella kissoille.
 

Kissakahvila Helsinki sai vuonna 2016 uudet omistajat. Kissat ovat samat tutut.

Huhtikuussa moni käväisi kissakahvilassa Helsingissä, ainakin Kissakkaan jutun kautta. Silloin tapahtui pääkaupungissa tällaista: Helsingin kissakahvila sai uudet omistajat, jotka keittävät kisucappuccinoa.


Kissanvessakakku on toisten mielestä mahtava idea, toiset taas eivät tykkää ollenkaan.

Miukumaa-blogissa vietettiin toukokuussa syntymäpäiväjuhlia, ja sankari oli Sofia-kissa. Leipomukset olivat sen verran erikoiset, että Kissakaskin niistä kiinnostui. Kissanvessakakussa maistuvat "pökäleet" ja "pissapaakut" on toukokuun luetuimmista jutuista kaikkein luetuin.
 

Kassu ja Keke viettävät kesät saaressa

Kesäkuisia päiviä monet Kissakkaan lukijat viettivät meren äärellä. Kiitos siitä Kassulan kissoille! Tätä et kyllä usko ilman valokuvaa. No, katsopa useampikin kuva ja lue koko pitkä artikkeli täältä näin.
 

Sämpy on kingi, ainakin kotimaisista Facebookissa olevista kissoista.

Älä anna Sämpyn talvea uhkuvan kuvan hämätä! Keskellä ihanaista heinäkuuta kissanmielistä lukijakunta kiinnostivat Sämpy ja muut Facebookin suositut kissat. Kissakkaan kokoama lista näyttää tältä: Tässä ovat Facebookin suosituimmat kotimaiset kissat


Tämäkin kissa vieraili vanhusten luona ilahduttamassa.

TV-tähti Arman Alizad oli Kissakkaan tähti elokuussa. Hän kun innoitti rescuekissat ilahduttamaan vanhuksia.


Tuire Kaimion luento kiinnosti myös Kissakkaan lukijoita.

Eläintenkouluttaja Tuire Kaimio piti luennon, jota myös Kissakas oli seuraamassa. Monta silmäparia tuli lisää, sillä syyskuun luetuin juttu oli Odota kissan aloitetta ja silitä vasta sitten – Tuire Kaimio opasti kissojen kieleen ja mieleen
 

Näihin kissasukkiin antoi innostuksen ja inspiraation Kissakkaan runokilpailun voitokas runo.

Lokakuu oli vuonna 2016 käsityökuukausi, juu juu – ainakin Kissakkaan suosituin artikkeli innosti neulomaan kissoja villasukkiin.
 

Jennin kissa-aiheiset sarjakuvat saivat paljon lukijoita Kissakkaassa.

Marraskuu, hullaannuskuu. Siitä on kiittäminen Jenniä, joka piirtää kissa-arkeaan sarjakuviin. Jokos olet lukenut? Täällä onnistuu moinen toiminta: Hullaannusta netissä: Jenni piirtää kissa-arkeaan sarjakuviin.


Pissaamisongelmat kiinnostivat Kissakas-väkeä. Aiheesta on julkaistu 10 kysymystä ja 10 vastausta.

Joulukuussa Kissakkaan lukijoita askarruttivat kissojen virtsaamisongelmat. Kissakas esitti 10 kysymystä, joihin vastasi eläinlääketieteen lisensiaatti Sari Rytkönen. Lue kysymykset ja vastaukset täältä.


Kas ja kiitos Kissakkaan lukijoille vuodesta 2016!
 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita