Lemmikkiaiheinen blogiportaali Morrr on avannut uuden palvelun. Siinä lemmikkieläinten omistajat voivat vertailla eläinlääkäripalveluiden hintoja ja laatua.

- Valta on kuluttajalla ja hän voi itse valita, miten priorisoi hinnan ja laadun välillä: joku valitsee edullisimman vaihtoehdon, kun taas toinen tekee varauksen arvostelujen perusteella, kertoo Morrr Oy:n toimitusjohtaja Jani Tierala.

Hän toivoo, että palvelu osaltaan hillitsee hintojen nousua ja samalla korostaa laatua valintakriteerinä.

Palvelu tarjoaa myös eläinlääkäreille mahdollisuuden olla avoimia hinnoittelunsa suhteen. Jos eläinlääkäri ei ilmoita hintojaan, voi kuka tahansa kuluttaja ilmoittaa hinnan palveluun ja näin kertoa muille, minkä verran asema on häneltä laskuttanut.Kissa lepäilee käsivarrella


Pohjoismaiden suurin eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys Evidensia suhtautuu uuteen palveluun myönteisesti. Eläinlääkäriketjusta kerrotaan, että palvelu auttaa heitä pyrkimyksissään olla avoimempi vertailukelpoisten peruspalveluiden hinnoittelussa.

- Samalla kehotamme eläinlääkärin luona käyviä lemmikkieläinten omistajia tiedustelemaan palveluiden koostumuksista ja hinnoista. Suora vuoropuhelu on tärkeää, toteaa Evidensian tiedotus- ja lehdistövastaava Maria Hofling.


Samassa kuvassa lapsi ja kissa.
 

Eläinlääkäreiden lisäksi palvelusta löytyvät lemmikkien trimmaajat, kouluttajat ja päivähoitajat pääkaupunkiseudulla. Uusia paikkakuntia lisätään päivittäin. Tavoitteena on, että lemmikinomistajat alkavat itse raportoida hintoja ja arvioida laatua.

- Kun lemmikinomistaja vertailee eläinlääkäreitä, tulee hänen löytää informatiivisten arvostelujen lisäksi kaikkien suosittujen palveluiden hinnat, aina rokotuksista sterilisaatioon ja sirutukseen, havainnollistaa Jani Tierala.


Tämä kissa saa silitystä.

 

Morrrin palvelu löytyy täältä ja kotisivu täältä.

Kuvat: Morrr Oy

Lue myös:

Kissan kanssa eläinlääkärissä - näin lievennät stressiä

Apteekkiostokset verkosta? Lue vinkit kissanomistajalle

Näin annat kissalle lääkkeen: sotke, dippaa, piilota


 

Kommentit  
0 # Siiri Lievonen 02.08.2017 08:07
Kuulosti hienolta, mutta en saa kyllä puhelimella kyllä auki sitä verkkosivua, eikä tunnu löytyvän android-sovellustakaan :(
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita