Huhtikuun kolmantena viikonloppuna eli 16. - 17.4.2016 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa uusi lemmikkitapahtuma. Nimikin tapahtumalla on: Eläinystäväni.

Paikalla Messukeskuksen halleissa 4 ja 5 on niin rotukissayhdistyksiä (kuten Norjalainen Metsäkissa ry, Persialaiskissat ry), kissanruoka- ja -tarvikeyrityksiä (mm. PrimaCat, Royal Canin, MUSH, Musti ja Mirri) kuin myös muita kissoihin ja ylipäätään lemmikkeihin liittyviä yhdistyksiä ja yrityksiä (esim. Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto, Ilowilla, KoruTassu). Kaikki näytteilleasettajat näet täältä.
 

Eläinystäväni 2016


Eläinystäväni-tapahtuman yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa Scandinavian Winner Show -kissanäyttely. Kansainvälisen kissaliitto FIFen näyttelyssä paikalla on lähes 800 kissaa omistajineen Suomesta ja ulkomailta sekä 16 kansainvälistä tuomaria.

Lauantaina 16.4.2016 on luvassa kissojen laatuarvostelut ja sunnuntaina 17.4.2016 järjestetään loppukilpailut ja voittajakissojen palkitseminen. Palkintojen lisäksi voittajat saavat Scandinavian Winner -tittelin. Näyttely on avoinna yleisölle lauantaina klo 9 – 18 ja sunnuntaina klo 9 – 17. Näyttelypaikka sijaitsee hallissa 4.


Scandinavian Winner Show 2016


Scandinavian Winner Show'n järjestää Ruuhka-Suomen Rotukissayhdistys ry. Kansainvälisen rotukissanäyttelyn virallinen Facebook-sivu löytyy täältä.

Samaan aikaan Eläinystäväni-tapahtuman kanssa Helsingin Messukeskuksessa ovat Lapsimessut, ModelExpo, Kädentaitotapahtuma ja OutletExpo.Tarkemmat aukioloajat ja lippujen hinnat ovat täällä

Ps. Älä ota mukaan omaa lemmikkiä!

Kuvat: Eläinystäväni/Helsingin Messukeskus, Scandinavian Winner Helsinki 2016


 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita