Tämän vuoden ensimmäisessä kissakirjassa pujotellaan, suukotellaan, kierähdetään ja pysytään paikallaan. Näihin ja moniin muihin temppuihin ja taitoihin antaa kuvalliset ja vaiheittaiset ohjeet Suuri kissatemppukirja (Art House 2016).


Sivuja teoksessa on yli 300, ja mukaan mahtuu tietoa myös siitä, millaisia motivointikeinoja ja apuvälineitä kissojen opetuksessa kannattaa käyttää. Samalla selviää, miten tottua uusiin tilanteisiin, matkustaa kuljetuskopassa ja kitkeä pois kissan ei-toivottuja tapoja.
 

 

suuri_kissatemppukirja
 


Kirjan on kirjoittanut Elina Väyrynen, joka on kokenut kissojen kouluttaja. Hänellä itsellään on kolme kissaa, Fedja, Nexu ja Ronja. Elinan ja kissojen kuulumisia voi lukea Temppukissat-blogista. Suuren kissatemppukirjan lukuisat kuvat ovat valokuvaaja Jan Nyströmin ottamia.

 

Tämä kaksikko on ilahduttanut kissaväkeä aiemmin kirjalla Kissan aktivointi (Art House 2009, 2012).

 

Lisätietoja Suuresta kissatemppukirjasta kustantajan kotisivulla
 

Kissa pitää häntäänsä lattiaa vasten syödessään: ei koskaan, harvoin, usein, yleensä, aina. Testaa kissasi älykkyysosamäärä (Nemo 2015) on leikkimielinen älykkyystesti. Viime vuoden lopulla ilmestynyt kirja sisältää kysymyksiä, joihin vastaamalla selviää kissan terävyystaso.


testaa_alykkyysosamaara


Neliosaisessa testissä mitataan kissan ketteryyttä, kommunikaatiotaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja sosiaalista käyttäytymistä. Vastaukset puolestaan selviävät tarkkailemalla lemmikkiä.

 

Lisätietoja kirjasta kustantajan kotisivulla.

 

 

Ps.

Tassulinnassa on tämä kirjanen luettu ja kissat Pepsi ja Max testattu. Lue tapauksesta täältä.

 

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita