Kissojen suojelu Kisu ry järjestää löytökissoille rescue-kattinäyttelyn. Näyttely pidetään sunnuntaina 10.5.2015 Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen kansainvälisen rotukissanäyttelyn yhteydessä Tampereella.
 

kissojen_suojelu_kisu

Näyttelyyn saavat osallistua kaikki sellaiset kissat, jotka ovat jossain elämänsä vaiheessa olleet kodittomia tai kodittomuusuhan alaisia tai muusta syystä kulkeneet jonkin eläinsuojeluyhdistyksen kautta uuteen kotiin. Kissan tulee olla vähintään 10 kuukautta vanha ja kastroitu/steriloitu sekä terve ja rokotettu. Omistajan ei tarvitse kuulua rotukissayhdistykseen.

 

Tänä vuonna rescue-katit jaetaan värityksen mukaan kuuteen sarjaan: mustat, valkoiset, punaiset, siniset, ruskeat ja kirjavat. Kussakin sarjassa palkinnon saa useampi kissa ja lisäksi valitaan tuomarin paras, joka osallistuu loppupaneeliin.

 

Arvostelussa kiinnitetään huomiota kissan rakenteen sopusuhtaisuuteen, kuntoon ja terveyteen sekä luonteeseen ja käyttäytymiseen. Kaikki karvapituudet ja silmien värit ovat sallittuja, samoin pienet kauneusvirheet kuten paleltunut korvankulma.

 

Osallistumismaksu on 15 €/ kissa ja 25 €/kaksi kissaa saman omistajan kanssa. Näyttelymaksuista jäävä tuotto käytetään lyhentämättömänä Kisu ry:n kodittomien kissojen hyväksi. Ilmoittautumiset viimeistään 12.4.2015 mennessä. Pirkanmaan rotukissayhdistys tarjoaa näyttelyhäkit ja kissanomistaja vastaa häkin sisustuksesta. Myös omat häkit ovat sallittuja.

 

Kissat ja heidän omistajansa ovat näyttelypaikalla koko näyttelypäivän ajan. Yleisölle näyttely on avoinna kello 10.00 – 15.30. Paikkana on Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen Tähtiareena osoitteessa Ilmailunkatu 20, Tampere.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy Kisu ry:n kotisivulta.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita