Kissaihmisille terveisiä Pikku Kakkosesta! Legendaariseen lasten makasiiniohjelmaan kaivataan persoonallisia kissoja. Yle Lasten toimittaja Sirkku Sivukari-Kajo kertoo, että kissat tulevat olemaan pääosassa Taitavat tassut -nimisessä ohjelmasarjassa.

 

- Pikku Kakkosen sisälle tulevaa ohjelmasarjaa tehtäisiin näin aluksi 20 osaa. Kukin osa on 3-4 minuuttia. Voi kuulostaa lyhyeltä, mutta takaan, että aikaan mahtuu monta juttua. Tietysti, jos juttua riittää, voidaan tehdä pitempikin ohjelma, hän paljastaa.

kissantassu

 

Taitavissa tassuissa pääosassa on siis kissa itse. Sen emäntä, isäntä tai kouluttaja näkyy kuvissa vain avustajana ja häntä haastatellaan kuvan ulkopuolella.

 

- Varsinainen spiikki tehdään sitten täällä lapsen äänellä käyttäen hyväksi tietoja, joita olemme tallentaneet pelkälle ääninauhalle.

 

Ensimmäinen kuvausjakso on 12.-16.1.2015 ja kissat siihen on jo valittu. Toinen kuvausjakso on 13.-17.4.2015 ja kolmas 1.-12.6.2015.

 

Pikku Kakkosessa odotellaan ehdokkaita kevään ja kesän kuvauksiin. Sirkku Sivukari-Kajoon saa yhteyden sähköpostitse: sirkku.sivukari-kajo(miuku)yle.fi ja puhelimitse: +358 40 707 69 60.
KUVA:
stux/Pixabay.com


PS.
Kissoja etsitään myös kissakuvausrinkiin. Lisätietoja löydät Kissakkaassa julkaistusta Palvelukseen halutaan: esiintymisvarmoja kissoja -artikkelista.


 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita